Vijesti iz BiH

Addiko novogodišnji praznici s duplim poklonom

U susret novogodišnjim praznicima, Addiko banka od danas (ponedjeljak), 14.12.2020, organizira još jednu Addiko Red Week akciju.

Postojeći i novi klijenti, koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit od 14. do 18.12.2020. godine i čiji kredit bude odobren i plasiran, na poklon će dobiti prvu ratu kredita, i to već u ovom mjesecu. Za klijente će, također, biti osigurana i pogodnost ugovaranja kredita bez troškova obrade.

“Praznično slavlje počinjemo nešto ranije ove godine, uz poseban poklon postojećim i novim klijentima. Svjesni činjenice da vrijeme praznika, ali i dolazak zime, uvijek dodatno opterete kućni budžet, te da je potreba za gotovinom u ovom periodu najveća, organizirali smo novogodišnji Addiko Red Week. U ovoj akciji, praznična ponuda traje cijeli tjedan, a klijente ćemo obradovati tako što ćemo im pokloniti prvu ratu kredita već u ovom mjesecu. Tako će, nadamo se, svi dobiti poklone na vrijeme, a kućni budžet ćemo barem dijelomice rasteretiti troškova praznika”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

„I tijekom cijele 2020. godine našim smo klijentima omogućavali niz pogodnosti za kupovinu i korištenje Addiko proizvoda i usluga. U skladu s istom strategijom, a u okviru novogodišnjeg Addiko Red Week-a, pored prve rate na poklon koji će, klijentima koji realiziraju kredit u okviru ove posebne ponude, biti isplaćen već u ovom mjesecu, omogućiti i odobrenje kredita bez troškova obrade“, istaknuo je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Akciju Addiko Red Week, koja se pokazala veoma uspješnom zahvaljujući pogodnostima koje nudi klijentima, Addiko banka organizira već drugi put ove godine. I ovoga puta je zahtjev za Addiko Blic gotovinski kredit moguće podnijeti online, putem web stranice addiko.ba, u bilo kojoj Addiko poslovnici, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom) te putem službene Facebook stranice „Addiko Bank u BiH“.,

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend