Sport

4. kolo Lige prvaka: Može li Shakhtar pasti na Maksimiru?

Dinamo sanja još jedno proljeće u Europi, ali ovaj put među elitom. U Zagrebu se samo priča o novom europskom izazovu i svi čekaju srijedu i dolazak Shakhtara na Maksimir.

Nakon 3. kola u kojem su odigrali 2:2, zagrebački Modri s pobjedom bi bili na korak do naredne faze Lige prvaka, a to bi bio ogroman, veliki uspjeh.

Malo je onih koji su nakon izvlačenja grupe vjerovali u takav rasplet, ali Bjelica jeste. Znao je da u njegovim igračima ima kvalitete za velike domete. Nakon što su deklasirali Atalantu i navijači su počeli vjerovati, a sigurno je da će u srijedu na Maksimiru biti pakleno. Više od 30.000 navijača doći će da podrži Olma, Oršića, Petkovića i društvo protiv Shakhtara i njegovih Brazilaca Ismailyja, Maycona, Taisona. Shakhtar će sigurno tražiti drugu pobjedu u gostima i sigurno je da ćemo gledati napadačku igru i otvorenu utakmicu. Spektakl je zajamčen i ovo je meč koji se ne propušta.

Utakmicu Dinamo – Shakhtar pogledajte u srijedu 6. studenog, od 20:50, na Novoj BH, a meču će prethoditi stručna sportska analiza u uvodnoj emisiji koja je na rasporedu od 20:30 sati.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend