Sport

23. Uskrsni turnir u malom nogometu „Busovača 2016“

U Busovači će 03.03.početi 23. po redu Uskrsni turnir u malom nogometu „Busovača 2016.“. Ovo je turnir koji u regiji ima daleko najveću tradiciju, a malo je turnira i u BiH koji se ovoliko godina redovitog održavanja.

Podsjetimo, na ovom turniru igraju najbolji malonogometaši iz BiH i susjednih država, a odigrava se samo radnim danima kada i nema ligaških natjecanja u malom nogometu što je i prilika za najbolje majstore ovoga sporta da predstave svoje umijeće u Busovači. Turnir je uvijek dobro i posjećen te je u tijeku 1. i 2. dijela turnira gledalište puno, dok se za polufinale i finale uvijek traži karta više.
U glavni ždrijeb turnira uvijek ulazi 16 ekipa raspoređenih u 4 skupine: A, B, C i D. Nakon 3. kola prvog dijela natjecanja po prve dvije momčadi iz svake skupine ulaze u drugi dio turnira, a ponovno je natjecanje po skupinama E i D. Po dvije prvoplasirane ekipe ulaze u polufinale, a pobjednici igraju veliko finale, koje je ove godine predviđeno u srijedu, 23.03.2016. godine u 20,00 h.
Prijave za turnir su počele, a izvlačenje je u utorak, 01.03.2016. u Maloj sali Općine Busovača s početkom u 18,00 sati.
Utakmice se igraju samo radnim danima, svaki dan su na programu 3 utakmice, a poznati su i termini odigravanja – 17,30 , 18,10 i 18,55 h.
Na kraju, mali podsjetnik i na prošlogodišnje finale (proglašeno kao najbolje od nastanka turnira) – velika pobjeda u produžetku 2. Pješačke bojne Kiseljak nad velikim favoritima, ekipom Mali Raj, u kojoj su nastupili svi BiH reprezentativci, rezultatom 6:5.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend