Nevjerojatna Dora Ćosić: Za dva dana, u dvije države, osvojila dvije medalje

Protekli vikend bio je iznimno uspješan za Doru Ćosić, članicu STK „cm“ iz Viteza.

 

Nakon što je na općinskom Izboru najupješnijih sportaša proglašena najboljom kadetkinjom u kategoriji pojedinačnih sportova, već je dan kasnije nastupila na Međunarodnom turniru u Dugom Selu (Republika Hrvatska), gdje je osvojila, kako kažu njenom klubu, srebro zlatnoga sjaja. Naime, Dora je svladana tek u finalu ovog prstižnog stolnoteniskog turnira. Bolja od nje bila je Hana Arapović,  kadetska reprezentativka Hrvatske, koja se nalazi među 24 najbolje na kadetskoj svjetskoj rang ljestici.

Već u nedjelju (jučer), Doru je očekivalo još jedno natjecanje i to u njenom gradu, gdje je opravdala titulu favorita. Naime, jučer je Vitez bio domaćin  Trećem Otvorenom turniru za mlađe kadete i kadetkinje, a neprikosnovena Dora Ćosić, prepustivši protivnicama ukupno samo jedan set, okitila se novom zlatnom medaljom.

Uz čestitke Dori Ćosić na njenim novim uspjesima, STK „cm“ čestitao je i trenerima Igoru Stjepiću i Ivanu Bobašu, a zahvalu je uputio sponzoru i svima ostalima, koji podržavaju rad ovog uspješnog kluba i njegovih članova.

(Radio Vitez)